Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Modefolket

31 januari 2011

Beviset för att jag verkligen gått på visningar. Eller tekniskt sett så finns jag ju inte med på någon av bilderna, men jag lovar på hedersord att jag stått bakom kameran och fotat det man i såna här sammanhang refererar till som modefolket.

För övrigt har det här varit en av de lättare mindre svettiga av de otaliga modeveckor som Karin och jag betat av. Antingen är det vana eller så har jag helt enkelt slutat bry mig om att jag inte är så sval och snygg och distanserad som resten av Stockholms modekvinnor. Värsta segern oberoende!

Finlandssvenska låter konstigt
Upptagenheten

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Fiction 1 februari 2011 at 00:04

  En sak jag undrar över:
  Hur går det här med mode och att vara "ute" om man inte följer de senaste trenderna ihop med jämställdhet? Inte funderat så mycket på det men min direkta reaktion blir ju att det är precis tvärt emot allt som är jämställt.

 • Reply Peppe 1 februari 2011 at 08:22

  hm, jag förstår inte riktigt. men det låter sjukt inressant så försök att förklara resonemanget för mig.

 • Reply Fanny 1 februari 2011 at 14:18

  Ja just det, du din lyckans ost har ju åkt iväg på modevecka! Ha det super 🙂

 • Reply Anonym 1 februari 2011 at 16:22

  Du har lyckats fota den nuförtiden mycket hemliga bloggerskan Hotspot – hon ska snart få en leverans…

 • Reply Anonym 2 februari 2011 at 09:10

  Alltså ursäkta, kalla mig gammaldags. Men det här att ha solglasögon på sig inne kommer jag aldrig förstå mig på. I mina ögon kommer det alltid att förbli ohövligt, modefolk eller inte, så kan jag inte ursäkta det beteendet. Usch, nu lät jag bitter =). Måste bara få det här ur mig, har gått och tänkt på det länge.

 • Reply Peppe 2 februari 2011 at 09:16

  fanny: fan vad Stockholm är fint.

  Anonym: förlåt, det var inte meningen att outa henne…

  Anonym: hahaha! det är lugnt, men får tycka så.

 • Reply Josephine 2 februari 2011 at 17:57

  Shit vad roligt med Stockholms modevecka!!

 • Reply mia 3 februari 2011 at 21:42

  Lång kjol!
  Morr!
  Igen, inget för oss småfolk.

Leave a Reply