Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle ›
Podcast

Röka på bild

12 september 2017

Eftersom det blev en så lång paus i poddandet (så känns det kanske inte för er som inte lyssnar på poddar. Ni ba ska hon skriva om podcasts IGEN?) gjorde vi en ny igår. Vi talar om Pewdiepies användande av n-ordet, är han rasist eller bara idiot? Om TPS som vill att deras cheerleaders inte bara ska dansa, om hur media inte ska skapa konflikter utan rapportera om dem, om förebilder och en del annat också.

För er som lyssnar på Acast har vi en extra godsak, kolla på appen och när vi pratar om ett visst ämne dyker det upp en bild, trycker ni på bilden slussar ni rakt till texten vi diskuterar. FRAMTIDEN eller hur. Seså, iväg och ladda ner Acast.appen. Och för er som tycker att man ska betalar för innehåll kommer ni också raka vägen till en betalningstjänst.

Ännu en gång: Tack alla ni som hör av er, betalar, korrigerar oss, kommer med förslag och lyssnar. Ni är fina människor.

Ny Fredagspodd
Intervju med mig i Journalisten
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply