Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle ›
Los Angeles

Bra L.A. tips: Tacos i Echo Park och spa i Koreatown

17 oktober 2017

Jag skulle vilja säga att Sonja och jag tillbringade hela dagen i Koreatown, men sanningen är att vi började med tacos på favoritstället Guisados i Echo Park. Det var infernaliskt varmt och jag hade nyklippt hår.


Men sen åkte vi till Koreatown och landade på Olympic Spa där jag tyvärr inte kunde fota, men föreställ er Sonja och mig som varvar olika bassänger med olika bastun i cirka tre timmars tid. Att gå på spa i Koreatown är för övrigt en bra påminnelse om att kvinnokroppen kommer i andra former än den vi ser på reklampelare. Sonja avslutade med en ordentlig helkroppsskrubb, med betoning på hel. Rekommenderas! De koreanska damerna som masserar och skrubbar är traditionellt klädda i svarta underkläder. Alla gäster är nakna. Det finns såklart ingenting sexuellt med det, men det var jag kanske inte tvungen att tillägga. Tycker att spa-konceptet är så jäkla bra. Här finns viloplatser där folk faktiskt ligger och sover, en restaurang (då klär man sig i ljusgräna badrockar) och möjlighet till massage och manikyr. Tempot är lugnt och gästerna uppmanas att tala så tyst som möjligt.

Sedan promenerade (!) vi till Korea Plaza som är ett koreanskt köpcenter. Där köpte vi massor av koreanska ansiktsmasker för 1,50 styck och fortsatte sedan till Line Hotel för att ta en drink på takterrassen. Hipsterfaktorn var liiite för hög för att det skulle kännas helt bekvämt, men vi spelade lite pingis för att avdramatisera situationen.

Vi avslutade kvällen med en korean bbq och sen var det bara att ta en Lyft hem till Santa Monica. Förresten, om någon av er nu känner att ni MÅSTE åka till Los Angeles vill jag påminna er om att min L.A. guide går att köpa med 25 procents rabatt om ni uppger koden: PEPPE.

Ett av mina bästa Los Angeles-tips
Typisk turistdag
2

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Frusnygg 17 oktober 2017 at 13:25

  Tack för rabatten! Kommer att längta ihjäl mig efter en Los Angelesresa.

  • Reply Peppe Öhman 17 oktober 2017 at 13:34

   Kom kom! Du får personlig guidning här.

 • Reply Frusnygg 19 oktober 2017 at 14:12

  Fick böckerna idag (blir lite julklappar också) sååå fina. Här ska läsas och längtas! ❤️

  • Reply Peppe Öhman 19 oktober 2017 at 17:41

   Vad roligt! <3 Blir så glad!

Leave a Reply