Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle ›
Okategoriserade Personligt

Dagarna med Sonja

21 oktober 2017

Hej från köksbordet! Här sitter jag och tycker synd om mig själv för att jag är så trött och Majlis får spel om jag sätter ner henne på golvet (9 av 10 inlägg är skrivna med henne på armen) och det skulle väl vara helt okej, men jag vill inte att de andra vaknar (speciellt inte Sonja). Och så fick jag en jättestor skattesmäll och är förkyld och en person jag ska intervjua spelar diva och är plötsligt svår att få tag på. Folk är äckliga antifeminister. Och jag glömmer hela tiden saker jag borde göra. Det finns mer: Jag tog fel på dagarna så matleveransen som skulle ha kommit igår kväll kommer att komma först ikväll och Magnus kommer att påpeka hur sjuukt slarvig jag är och tycka att jag inte kan göra någonting rätt som inte har med skriva att göra. Och kaffet är slut. Jaja, nu ändrar vi attityd och fokuserar på trevligare saker. ALLT är ju inte dåligt.

I onsdags åkte vi ut till Malibu bara för att Sonja skulle få se den delen av Los Angeles (och vi skulle kunna beställa plättar och låtsas att de var till Majlis).

 

På bilden ovan står Sonja och försöker förstå hur surfarna kan dela på en våg utan att krocka in i varandra. Väldigt imponerande. Pratade för länge sen med en kille som förklarade att det finns en strikt hierarki i surfvärlden. Där seniorerna har första tjing på en bra våg, och gud nåde dig om du som newbie försöker norpa den.

Senare i dag ska vi fira Majlis födelsedag (hon fyller egentligen den 22.10 FATTA att jag ännu var gravid för ett år sedan!) så nu måste jag pysa för att styra upp lite grejer.

Önskeinlägg!
Så här jobbar man med läsning i Vidars skola
1

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Krister 21 oktober 2017 at 10:04

  – Pratade för länge sen med en kille som förklarade att det finns en strikt hierarki i surfvärlden.
  Där seniorerna har första tjing på en bra våg, och gud nåde dig om du som newbie försöker norpa den.

  Det skulle jag strunta i.
  100 %.

 • Reply Ennet 22 oktober 2017 at 02:14

  Vad fint det ser ut!Blev dock fundersam, är det pinsamt att i LA beställa plättar till sig själv om man är vuxen?

 • Reply AlandsPetra 22 oktober 2017 at 11:44

  Jag gjorde om från firma till AB då jag fick skattesmäll. Rekommenderar det, tycker det är enklare att hålla koll på skatterna. Säg till om du vill ha pepp!

Leave a Reply