Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles

Magic Castle: En privatklubb för trollkarlar

23 februari 2018

Igår åkte Cissan och jag till Magic Castle smäck mitt i Hollywood. Magic Castle är en privatklubb för trollkarlar och för att komma in måste man känna en medlem. Därför har det fram till nu varit omöjligt att besöka den här legendariska klubben. Men så fick jag en chans att intervjua svenska Axel Adler som uppträdde på klubben och plötsligt var vi inne. Eller först var vi tvungna att säga ”Open Sesame” till Ugglan på bokhyllan bakom oss på den här bilden. Hyllan gled åt sidan och så var det bara att stiga in i ett av de konstigaste ställen jag varit på.

Magic Castle är ett slott bestående av en massa trappor upp och ner, små och större rum, barer och restauranger. Inga fönster. I varje hörn, bar och på varje scen står det en trollkarl (till min besvikelse inga kvinnor) och utför magi. Jag älskar att amerikaner är så lekfulla och går all in ooooh:ar och aaaah:ar och applåderar. Det finns en strikt dresscode och därför är alla gäster högtidligt klädda. Det var givetvis förbjudet att fota inne i själva slottet, men ni får tro mina ord. Så roligt klientel och så annorlunda från de flesta andra ställen i Los Angeles.

Vi åt tryffel pommes frites på varsin läderstol vid en av barerna och drack lite Zinfandel. Ej dålig kväll, om vi säger så.

Frågor och svar del 2
Flytta hem från USA

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Gunilla 23 februari 2018 at 22:14

  Så roligt! Första gången jag var i LA (2007) så bodde jag på Magic Castle Hotel som ligger alldeles bredvid slottet. Det fanns en massa roliga magi-saker på rummet, minns jag. Nu kan man inte ladda upp foton här, men jag har fortfarande kvar den klockrena Don’t disturb-skylten; We advise you to DISAPPEAR/APPEAR.

  • Reply Peppe Öhman 25 februari 2018 at 09:25

   HAha! Visst älskar en amerikanernas lekfullhet? De går liksom ALL IN.

 • Reply emzi 24 februari 2018 at 06:26

  Vad roligt med sånadär coola ställen 😀

  • Reply Peppe Öhman 25 februari 2018 at 09:25

   Ja känner mig så lyckligt lottad som får uppleva detta 🙂

Leave a Reply