Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb

Kurs i en roligare vardag: Friday Lab

23 augusti 2018

I våras träffade jag Marianne som först var min coach, men eftersom vi inte kunde sluta prata blev hon först min poddpartner i Det kommer att bli bra podden och nu också min kursledarkompanjon. I höst kommer vi att dra igång Friday Lab som är en online kurs på 90 dagar med föreläsningar, diskussioner, övningar och skapande av nya nätverk/vänner.

Tanken är att Friday Lab ska vara ett plats för i en schysst och trevlig miljö. Där kan du ta riktning, sätta personliga mål, utmana dig själv i sättet att tänka och göra, samtidigt som du får daghjälp av oss (Maja och Peppe) och resten av gruppen. Programmet är upplagt på 90 dagar och består av 4 liveföreläsningar, 4 Q&A sessioner, övningar och extra material. Här kan ni läsa mer om labbet.

Meningen är att få ihop en grupp (inte för stor) personer som också efteråt kan hålla kontakten och bli viktiga delar av varandras nätverk. Marianne är certifierad coach (i kursen igår en privat coachingsession). Jag finns med som mentor.

Vem kan delta då? Funny you should ask:

 • För dig som som är egenföretagare, entreprenör, ledare, författare, tjänsteman, anställd, föräldraledig, studerande, eller något helt annat.
 • För dig som tycker att något borde förändras.
 • För dig som känner dig redo att utmana dig själv, testa nya sätt att tänka och göra.
 • För dig som vill vara en viktig del i en gemenskap med andra inspirerande deltagare.
 • För dig som vill ha en långsiktig hållbar plan för ditt liv.
 • För dig som vill få en nystart, en energiboost eller en (vänlig) spark i baken.

Kan det här vara något för dig? Gruppen kommer att bestå av 10-12 personer och vi vill att den blir så mångsidig som möjligt. Vi vill att diskussionsklimatet i gruppen ska vara öppet och transparent, därför tittar vi tex på vad man jobbar med så att man inte inom gruppen konkurrerar med varandra. Vi vill gärna ha mångsidighet så att ni inom gruppen också kan bredda ert professionella och privata nätverk.

Här kan du göra en intresseanmälan.

 

Är barnen värt besväret?
Anonyma Prestationister

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lisa 23 augusti 2018 at 11:57

  Dör! Satt precis och beskrev detta projekt (utan att känna till det) för min kille! ”Jag behöver ett nytt sammanhang att växa i, ett nätverk eller nåt där jag kan slänga ut mina idéer till människor med fräsch input”! Pick me.

  • Reply Peppe Öhman 23 augusti 2018 at 15:43

   Här är den! KUL om du vill vara med! Ser själv VÄLDIGT mycket fram emot detta!

 • Reply Lisa 23 augusti 2018 at 12:32

  Nej försvann min kommentar nu?

 • Reply Maria 23 augusti 2018 at 22:06

  Vilken toppenbra idé! Så rolig utveckling på ert samarbete, ditt och Mariannes.

 • Reply Anna 24 augusti 2018 at 08:16

  Vilken bra idé och fantastiskt projekt ni fått ihop! Tror tyvärr inte jag kommer kunna ansöka eftersom jag redan bokat upp mig med ett par lite liknande projekt till hösten, men kanske en annan gång…
  Tyckte texten på er hemsida var så bra skriven, är det du som skrivit den? Och gjorde ni hemsidan själva? Mvh nyfiken, men funderar mycket på hemsidor eftersom jag borde ha en själv och frågar alltid (oftast) när jag ser någon som har en riktig bra…

 • Reply Är barnen värt besväret? - Livet & LA 24 augusti 2018 at 12:44

  […] tack för bra feedback på inlägget under! Kan inte ni tipsa vänner och bekanta som eventuellt kunde vara intresserade av ett sammanhang, bli […]

Leave a Reply