Suomen Blogimedia

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Tre bra tv-serier

15 september 2018

Jag kollar väldigt mycket på tv-serier. Fattar inte riktigt själv hur jag hinner klämma in så många, men kanske det är tiden jag sparar på att inte åka fram och tillbaka till jobb/dagis/mataffären, VAD VET JAG. Jag prioriterar väl bort mina barn. Jag vill i alla fall gärna dela med mig av mina senaste favoriter.

Forever handlar precis som en annan storfavorit The Good Place om livet efter döden. Svårt att skriva om denna utan spoilers, men ni som gillar Portlandia kommer att uppskatta Fred Armisen också i denna, PLUS otroligt roliga Maya Rudolph. Bered dig på många konstiga vändningar, bra humor och helt vanligt medelåldersparförhållande som är kärleksfullt, men kanske lite tråkigt. Finns åtminstone på Amazon.

Atypical. Den är inte sprillans färsk, men vill ändå tipsa om Atypical som precis kommit ut med säsong 2. Serien handlar om en 18-årig autistisk kille i en helt vanlig amerikansk familj. Den är inte så äckligt präktig som man kanske kunde tro (försöker då och då börja kolla på This is Us, men det är för präktigt och amerikanskt överspelat drama med GOD MORAL, får panik och stänger av). På Netflix.

Making it. Okej, den här SKA jag börja kolla på, men ingenting kan gå väl med Amy Pohler och Nick Offerman. Ingenting! De här är en show där folk bygger grejer. Finns på NBC.

PS The Good Place säsong 3 har premiär om bara nån vecka!

Tipsrundan, var goda och fyll på

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Linda 16 september 2018 at 09:16

  Åh, tack för för tips just när jag är klar med underbart sjuka och skruvade Insatiable (subtilt sätt att tipsa tillbaka :))

  Har du sett Call me by your name än?

  // Linda

  • Reply Peppe Öhman 16 september 2018 at 18:27

   Har sett Call me by your name och ÄLSKADE den! Så vacker på så många sett. Nu ska jag se Insatiable, är inne i en fas när jag uppskattar det skruvade.

   • Reply Linda Berg Ottoson 17 september 2018 at 00:38

    Jag älskar den i så hög grad att jag skaffade en hyllningstatuering förra veckan då jag var i Berlin. Givetvis på tyska 😀

 • Reply Matilda 16 september 2018 at 13:20

  Jag älskar standup, vet inte om du är det men jag är det. Faktum är att jag 2009-2010 själv försökte mig på standup. Det gick ganska bra, jag framträdde ca 50 gånger innan jag la det lite på is eftersom jag inte hade råd att åka till Stockholm så ofta som jag behövde för att bli bättre. Det fanns ingenstans närmare att uppträda nämligen. Iallafall, runt den tiden såg jag ett klipp på en kille som var rolig. Sen några år senare ett till och för något år sen skulle jag se honom när han uppträdde i Stockholm men fegade ur för jag trodde jag inte skullle hajja skotsk engelska. Men så för en månad sen (eller tvp veckor? ) så ramlade jag över honom igen och köpte biljetter till när han uppträder på scala i oktober. Hetskollade på allt jag kunde hitta på youtube för att öva upp att förstå skotskan och döm av min förvåning och glädje när han i dagarna släppte två specials på netflix! Båda är urkul, kolla in dom! Daniel Sloss heter han, tips fån mig.

  • Reply Peppe Öhman 16 september 2018 at 18:30

   Så cool du är som gjort stand up! Är så IMPONERAD. Det måste vara det läskigaste man kan göra på scen. Hoppas jag kan se dig göra ett set nångång. Och så kul att du nämner Daniel Sloss, snubblade över hans Netflix special igår. Brukar inte gå igång på Netflix stand up, men Sloss var så rolig att jag var tvungen att sluta titta efter 15 minuter och spara resten så jag kunde se den med Maggan.

Leave a Reply